Dessart sa - nv

De specialist op het domein van beveiligingen

Bedrijf

Dessart is 60 jaar oud in 2010 !

Dessart is een familiebedrijf gevestigd in het hart van de Europese Unie. Sinds het begin van de eeuw vormen de know-how en het enthousiasme van een dynamisch team de stimulans achter zijn konstante evolutie. Daarbij ligt de nadruk op de kwaliteit van de menselijke relaties en op de technologische vooruitgang. Dessart is ook een huis van traditie, dat iedere klant op een efficiënte, nauwkeurige, zorgvuldige en beleefde manier bedient. Partners van vandaag en van morgen, wij hebben de eer en het genoegen U Dessart voor te stellen !

Schema's

Op kantoor, in het bedrijf, op hotel, in het ziekenhuis of bij u thuis kunt u met één enkele sleutel alle sloten, die u wenst, openen. Voor u werken wij op computer vertrouwelijke organigrammen en plannen uit.

News

Nieuw van Dessart: JOMA brievenbussen - Ontdek de JOMA multiresidentiële brievenbussen, nu verkrijgbaar bij Dessart. more

Contact

Excelsiorlaan 55 - 1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2 513 76 76 - Fax: +32 (0)2 511 45 59
BTW BE 0845 964 318
info@dessart.be
Maandag tot en met donderdag 7:30-16:30
Vrijdag van 7u30 tot 15u
gesloten op zaterdag

Indien u uw bezoek van deze website verderzet, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens voor statistische informatie met betrekking tot navigatie. Zie het privacybeleid voor meer informatie.
OK